19. Februara 2022.

Porodična drama kćerke Jasne Šekarić: Lea sa djetetom pobjegla od muža

Big Portal
https://www.instagram.com/p/B32GucdpTWN/?utm_source=ig_embed&ig_rid=2a923e3e-dcc0-465d-8169-79f31d28503d

Ljubavna priča je izgleda bila kratkog veka, pa je Lea sa ćerkicom ubrzo došla za Srbiju i, kako domaći mediji saznaju, nema nameru da se vraća u Egipat i nastavlja vezu sa Abubakrom.

On, međutim, tvrdi da ga je Lea Šekarić ostavila bez prebijene pare, angažovao je advokata i preti da će pokrenuti pravni postupak kako bi svoju ćerku vratio u Egipat.

Abubakr napominje da ga Leina majka Jasna Šekarić nije volela od samog početka, da mu je to i rekla, ali da je Lea ipak želela da bude s njim.

“Lea mi je rekla da će otići na dve nedelje da vidi baku, jer je bolesna. Rekao sam joj da ostane i duže ako treba. Potpisao sam odobrenje (za put sa ćerkom) za te dve nedelje. Na aerodromu smo se oprostili, plakali, sve je bilo normalno. Lea mi je potom javila da su svi pozitivni na korona virus i da će morati duže da ostane u Srbiji, a onda me zvala da mi kaže da se neće vraćati i da ja nemam ćerku. Pokušao sam da stupim u kontakt s njima, ali me je Lea blokirala na svim mrežama, kao i njena majka”, tvrdi Abubakr.

Otkrio je da Lea ima egipatsko državljanstvo, ali je istovremeno poslao srpski putni list za devojčicu u kojem jasno piše da ona ima srpsko državljanstvo.

Za komentar ove porodične drame pozvali su Leu, koja se javila na mobilni telefon, ali je spustila slušalicu čim je saslušala pitanje.

Leina mama Jasna Šekarić rekla je da je angažovala advokate i da je to ozbiljna stvar i rekla kako Lea nije ni venčana, uprkos tome što je njen suprug pokazao venčani list.

Podsećanja radi, Jasna se 29. novembra pohvalila na Instagramu da je postala baka i da je njena ćerka Lea rodila devojčicu S. u Egiptu, gde se i ona tada nalazila.

https://www.instagram.com/p/CW30fADsuUE/?utm_source=ig_embed&ig_rid=513270d3-91ba-4819-b789-66766df4638e

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare