Porodica ubijene Marine nijema od bola, ocu i sestri pozlilo - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Porodica ubijene Marine nijema od bola, ocu i sestri pozlilo

U stanu u beogradskom naselju Kotež, u Ulici Tjentište, u ponedjeljak popodne, pronađeno je beživotno tijelo Marine Đ, a kraj nje je u besvijesnom stanju pronađen njen bivši momak za kojeg se sumnja da je pucao u Marinu. On je u teškom stanju prevezen u Urgentni centar.

Ispred zgrade u kojoj se, nešto prije 16 časova, dogodio svirepi zločin okupila se porodica i komšije tragično stradale djevojke. Otac i sestra, nijemi od bola i suza dugo su stajali zagrljeni, nemoćni da bilo šta kažu. U jednom trenutku sestra je izgubila svijest, a potom je Marininom ocu pozlilo.

Policija je nekoliko sati vršila uviđaj. Motiv zločina još nije poznat, ali se sumnja da je mladić pucao u Marinu jer nije željela da se pomiri sa njim nakon raskida.

Mladić je, kako saznajemo, već neko vrijeme boravio u Švedskoj i nedavno se vratio u Srbiju. Kako se sumnja, danas je došao do stana u kojem je Marina živjela sa sestrom i upucao je, a potom je i sebi pokušao da oduzme život.
Komšije su čule pucnjavu iz vatrenog oružja i odmah pozvali policiju.

– Marina je bila veoma ljubazna i fina djevojka. Ljeti je često sjedela napolju i učila, uvijek se javljala. Ovo je tragedija – rekla je za Blic komšinica koja je željela da ostane anonimna.

Danas objavljeno

Putin potpisao

M.

Kako ćemo saznati što se dogodilo sa Sjevernim tokom?

M.

Jasna odluka: “Nećemo slati oružje Ukrajini”

M.

Ostavite komentar