18. Augusta 2019.

Porodica se žalila na lošu hranu u restoranu, a onda je njemu pao mrak na oči!

Big Portal

Kada se petočlana porodica požalila na lošu hranu i uslugu u restoranu Panorma u mestu Himara na jugu Albanije, vlasnik restorana 51-godišnji Mihal Kokedima ih je fizički napao.U pokušaju da pobegnu, porodica je ušla u automobil sa svojim vodičem, a onda su postali svedoci još većeg divljanja Albanca.

Naime, on je skočio na haubu i krenuo da udara po šoferšajbni dok su prestravljeni ljudi posmatrali, a jedna osoba iz automobila počela da snima napad, prenosi Blic.

Albanac je kod sebe imao i neku vrstu hladnog oružja kojim je uspeo da razbije staklo.

Kokedima je uspeo da se drži na automobilu u pokretu oko šest minuta, sve dok nisu naišli na policijsko vozilo, piše Gazetatema.

Kokedima je uhapšen zbog napada, a kasnije je špansku porodicu primio albanski ministar turizma i izvinio im se zbog pretrpljene traume.

Inače, Kokedima i njegova porodica su i ranije napadali turiste, a 2017. godine su lokalne vlasti suspendovale njegovu dozvolu za rad.

Međutim, to ga nije sprečilo da i dalje prima goste, a veliki broj njih se, kako pokazuju recenzije na sajtu Tripadvajzor žalio na uslugu, hranu i na ponašanje vlasnika.

Izvor: Gazetatema

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare