Porodica Bajden ostala bez svog omiljenog ljubimca Čempa - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Porodica Bajden ostala bez svog omiljenog ljubimca Čempa

Američki predsjednik Džo Bajden i prva dama Džil Bajden objavili su da je njihov najstariji porodični pas Čemp uginuo u njihovom domu u Delaveru.

Porodica Bajden je imala dva nemačka ovčara, Čempa i Mejdžora koji su se zajedno s njima iz Delavera preselili u Belu kuću kada je Džo Bajden postao predsednik. Međutim, posle par incidenata koje je izazvao Mejdžor, oba psa su vraćena na porodično imanje.

https://twitter.com/FriendEden100/status/1406276471572807682

Danas su Džo i Džil Bajden objavili da je njihov voljeni Čemp uginuo.

Čemp je još kao štene, 2008. godine ušao u dom Bajdenovih, ubrzo nakon što je Džo Bajden postao potpredsednik Sjedinjenih Država.

„Bio je naš stalni dragi pratilac poslednjih 13 godina koga je obožavala cela porodica Bajden. Iako je Čempova snaga poslednjih meseci bledela, kad god bismo ušli u prostoriju, istog trena bi ustao da nas pozdravi, mašući repom željan da ga pomazimo po glavi ili da ga češkamo po stomaku.

Gde god da smo išli uvek je bio uz nas i uvek je sve bilo bolje kada je on bio pored nas. Bilo mu je dovoljno da se smesti pored naših nogu ispred kamina na kraju dana, da nam bude podrška tokom sastanaka ili da se sunča u dvorištu Bele kuće.

U mlađim danima najviše je voleo da jurca za lopticama za golf na terenu ispred Mornaričke opservatorije ili da jurca za našim unucima po dvorištu u Delaveru.

Bio je pored nas i kada smo bili najsrećniji i kada smo imali teške dane, osećajući svaku našu emociju.

Volimo našeg slatkog, dragog momka i uvek će nam nedostajati“, naveli su u svom saopštenju Džo i Džil Bajden.

Izvor: RTS

Danas objavljeno

Nakon 40 godina prodaje se komad vjenčane torte sa svadbe Diane i Charlesa

Vanja A

Pjevačica u paklu razvoda, supruga mora isplaćivati 200.000 dolara mjesečno

Vanja A

Šakiri prijeti zatvor zbog utaje poreza

Vanja A

Ostavite komentar