"Poraz Hrvatske je kao Kosovski boj" - BIGportal.ba
Fudbal Sport

“Poraz Hrvatske je kao Kosovski boj”

Traju reakcije u Hrvatskoj nakon eliminacije sa Evropskog prvenstva u fudbalu.

“Vatreni” su u osmini finala izgubili od Španije posle produžetaka rezultatom 5:3, ali se u komšiluku više od povratka od 1:3 do 3:3 u poslednjih 10 minuta regularnog dela, priča o primljenim golovima kada je Ante Rebić menjao kopačke, odnosno, Josip Gvardiol pio vodu.

Svoj komentar dao je i Ilija Lončarević, 76-godišnji trener Intera iz Zaprešića,koji je imao nesvakidašnje poređenje poraza Hrvatske.

“To je stvar odluke da se ide drastično rešavati. Je li Ante Rebić, bez obzira na neoprezan, čak sirov izlazak s tom izjavom, još vruć od svega toga, napada zbog one situacije s kopačkama… Treba li ići drastično? Treba ako je Rebić s tom izjavom narušio atmosferu u reprezentaciji. No, mora li biti odmah udaljen? Jer takmičenje se završilo”, rekao je Lončarević, a nekako celu situaciju povezao sa Srbima i Kosovskom bitkom iz 1389. godine:

“Imam neke svoje primedbe u vezi naših komentatora na televiziji. Prvo, hteo bih da budu konkretniji. Ja samo slušam o našim fenomenalnim igračima, fenomenalnom ovom, o odličnom rezultatu, odličnih 10 minuta protiv Čeha, Španaca. Počeli smo da slavimo poraze kao Srbi Kosovsku bitku. Pa ne možemo baš slaviti poraze”, dodao je hrvatski trener.

Danas objavljeno

Cicipas: Vakcinisaću se

Vanja A

“Preskočiti Đokovića? To je nemoguće”

Vanja A

Svijet ponovo gleda Bekama, ali ne sa brojem 7

Zeljka

Ostavite komentar