Popuštanje mjera u Brčkom: Otvaraju se škole i ugostiteljski objekti - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Popuštanje mjera u Brčkom: Otvaraju se škole i ugostiteljski objekti

Sve osnovne i srednje škole u distriktu Brčko i ugostiteljski objekti od sutra ponovo počinju da rade, odlučio je Štab za zaštitu i spasavanje.

Prema naredbi Štaba, ugostiteljski objekti, sportske kladionice, kockarnice i drugi oblici organizovanja igara na sreću, teretane, fitnes-centri i škole sporta od sutra mogu da rade do 19.00 časova.

Od sutra su do 19.00 časova dozvoljene i rekreativne aktivnosti u zatvorenom prostoru, kao i javni prevoz putnika u gradsko-prigradskom saobraćaju.

Štab je zadužio Inspektorat da pojačano kontroliše poštovanje mjera i naredbi da bi se spriječilo širenje zaraze virusa korona.

Šef Odjeljenja za zdravstvo i ostale usluge u Vladi distrikta Akif Pezerović napomenuo je da na snazi ostaje policijski čas od 22.00 časa do 5.00 časova, kao i da su od ove naredbe izuzeti zaposleni koji vrše službene dužnosti ili su uključeni u sprovođenje mjera i aktivnosti u vezi sa proglašenjem stanja prirodne nesreće zbog virusa korona, kao i zaposleni u pravnim licima u kojima se rad odvija u smjenama. 

Nezavisne

Danas objavljeno

Srbija: Zaražene 17.284 osobe,42 preminulo

M.

Slovenija: Više od 16.500 slučajeva kovida

M.

Vučić razgovarao sa evropskim posrednicima

M.

Ostavite komentar