Popunite anketu: Kakva je vaša vizija razvoja mjesnih zajednica u Banjaluci - BIGportal.ba
Banja Luka

Popunite anketu: Kakva je vaša vizija razvoja mjesnih zajednica u Banjaluci

Grad Banja Luka započinje proces definisanja buduće vizije razvoja mjesnih zajednica u okviru realizacije projekta „Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH“, zajedničkog projekta Vlade Švajcarske i Švedske kojeg sprovodi UNDP BiH.

Poštujući principe otvorenosti, transparentnosti i participativnosti, osmišljen je anketni upitnik kako bi se zainteresovanim sugrađanima dala mogućnost da izraze stavove i daju svoje prijedloge u pogledu definisanja buduće vizije mjesnih zajednica, saopštili su iz Gradske uprave.

Jačanje uloge mjesnih zajednica u Bosni i Hercegovini je zajednički projekat Vlade Švajcarske i Švedske kojeg provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija-UNDP, a koji je usmjeren na unapređenje kvaliteta života građana kroz osnaživanje lokalnog nivoa vlasti, usluga i infrastrukture na lokalnom nivou, te jačanje demokratske odgovornosti i socijalne uključenosti. U ovoj fazi projekat direktno sarađuje sa 41 jedinicom lokalne samouprave (uključujući i Grad Banju Luku), 199 mjesnih zajednica, obuhvatajući preko 400.000 građana.

Anketni upitnik dostupan je OVDJE.

Danas objavljeno

Stanivuković u Izraelu: Sastao se sa predsjednikom Hercogom

M.

Uspostavljen jednosmjerni saobraćaj kroz Lazarevo, Novu varoš i Borik

Vanja A

Radno u Motikama: Počela gradnja 1.600 metara vodovoda

M.

Ostavite komentar