Popravljena dječija igrališta u više banjalučkih naselja - BIGportal.ba
Banja Luka

Popravljena dječija igrališta u više banjalučkih naselja

Igrališta u više banjalučkih naselja sanirana su ovih dana kako bi bila što bezbjednija za korištenje, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

Radovi su izvedeni na dječijim igralištima u ulicama Carice Milice broj 58 i Starine Novaka u naselju Obilićevo, na Bulevaru cara Dušana, Aleji Svetog Save, te u Ravnogorskoj ulici u naselju Nova Varoš, gdje je postavljena i nova trampolina.

Značajniji radovi završeni su i na dječijem igralištu u Krupi na Vrbasu, a u ovom naselju, u okviru radova na održavanju komunalne opreme, sanirane su i klupe za odmor.

“Osim navedenih, na dva dječija igrališta u Ulici Prve krajiške brigade narodne odbrane na Starčevici popravljeni su oštećeni rekviziti i sanirane konstrukcije sprava”, naveli su iz gradskog Odjeljenja za komunalne poslove.

U naselju Saračica je kod područne škole sanirano i dječije i sportsko igralište, te klupe.

“Sanirana je i sprava za vježbanje na otvorenom, koja je bila oštećena”, navedeno je u saopštenju.

Iz resornog odjeljenja pozvali su građane da čuvaju komunalnu opremu, od koje su upravo rekviziti na dječijim i sportskim igralištima najčešće na meti nesavjesnih pojedinaca.

Prema Programu zajedničke komunalne potrošnje, za sanaciju i održavanje dječijih igrališta u Banjaluci ove godine planirano je 30.000 KM.

Danas objavljeno

Gradonačelnik građanima Banjaluke čestitao Dan grada

M.

Bilbordi dobrodošlice u Banjaluci: “Dobro došao, predsjedniče”

M.

22. april: Banja Luka slavi Dan grada

M.

Ostavite komentar