14. Novembra 2022.

Popović otkrio da je Severinu sam osvojio za pet minuta

Big Portal

Milan Popović i Severina upoznali su se, kako je biznismen to opisao, slijedom slučajnosti, a iz zajedničke veze imaju sina Aleksandara.

Popović je opisao kako su se Severina i on upoznali, pa i o tome kako ju je osvojio za 5 minuta, zbog neke vrste izazova od kapetana broda.

https://www.instagram.com/p/CVa7hSCs-Cc/?utm_source=ig_web_copy_link

-Bio sam u Budvi na brodu i razgovarao sam telefonom s nekom drugom hrvatskom pjevačicom. Uglavnom, imao sam djevojku Miju kapetana koja je bila veliki zafrkant i koja je znala s kim pričam. Kada sam završio razgovor, došla ona kod mene i kaže ‘lako je tebi pričati s njom, ali hajde osvoji Severinu’. Ja na to kažem da mi treba samo 5 minuta da je osvojim. Tako se i desilo. Bilo je tih nekih slučajnosti koje su dovele do našeg upoznavanja i našeg odnosa, rekao je biznismen u razgovoru za Kurir.

Komentarisao je i Severinin kućni video.

-Imao sam dva kluba u Moskvi i jedan u Miamiju, samim tim sam upoznao mnogo žena, koje i dalje poznajem i svaka od njih ima neki kućni video. Jedina je razlika jer je ova izašla u javnost, a ostali nisu. Znao sam sa Severinin snimak, gledao sam ga kao i svi, samo se ne sjećam gdje. To ne bih stavio kao manu nekome, tvrdim da skoro svaka djevojka ima neki kućni video, rekao je Popović.

https://www.instagram.com/p/Ck3FqksoNbb/?utm_source=ig_web_copy_link

Severina kada uđe u prostoriju gdje je 100 ljudi pokušat će šarmirati svih sto ljudi, i onda će pregaziti preko tih 100, otići u iduću prostoriju i tamo pokušati šarmirati idućih 100 ljudi. Nažalost, taj šarm ne može dugo trajati, zaključio je.

Izvor: dnevno.hr

(S.B.)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare