PONOVO ZARAŽEN KORONOM Glumac Vuk Kostić veoma loše, teško diše i govori - BIGportal.ba
Ex Yu

PONOVO ZARAŽEN KORONOM Glumac Vuk Kostić veoma loše, teško diše i govori

Kako saznaju mediji, popularni glumac Vuk Kostić je prije nekoliko mjeseci preležao korona virus, i to bez težih simptoma, ali je nedavno ponovo obolio.

Nažalost, sada ima teže simptome i njegovo zdravstveno stanje je ozbiljnije. Glumac je ovu informaciju podjelio samo sa najbližima, a trenutno se nalazi na kućnom liječenju i prima prepisanu terapiju.

– Vuk je sada veoma loše. Nema šta ga nije zakačilo ovog puta. Nedavno je dobio temperaturu, bol u mišićima, kostima, počeo je da kašlje. Odbacivao je svaku mogućnost da je zaražen korona virusom, jer ga je već preležao. Mjesecima su se vodile debate da li je tako nešto moguće zbog antitela, koja vas navodno štite od ponovnog zaražavanja. Sada na Vukovom primeru znamo da jeste – rekao je izvor blizak glumcu i dodao da se po savjetu ljekara Vuk ipak podvrgao PCR testiranju, čiji ga je pozitivan rezultat šokirao.

– Znao je da je rezultat tačan jer nije postojao nijedan simptom koji ga je ovoga puta zaobišao, uključujući i upalu oba plućna krila – rekao je izvor, prenosi Srbijadanas.

Vuk je, prema riječima njegovog bliskog prijatelja, sam u stanu, uzima propisanu terapiju i izbjegava viđanja čak i sa najbližima. Iako se loše osjeća, duhom nije klonuo, već je i dalje on taj koji drugima podiže raspoloženje.

– Teško diše, čak ponekad teško i govori. Izbjegavamo da ga zovemo kako ne bi ulagao napor i kako bi čuvao preko potrebnu snagu, ali pošaljemo mu pokoju poruku, na koju on odgovori kada može i kada ne spava. U svom stilu, šali se i zeza, iako je njegovo trenutno zdravstveno stanje suprotno tome – završio je izvor blizak našem glumcu.

Danas objavljeno

Aleksandar Mitrović čestitao je supruzi Kristini rođendan emotivnim riječima, ovim gestom oduševio je svoje pratioce.

Vanja A

Malo ko bi ga prepoznao, vila mu ima 2 kapije – a voli da zasuče rukave

Vanja A

“Frajle” napustila jedna pjevačica, postaju trio

Vanja A

Ostavite komentar