Ponovo ljubi Turčina: Adrijana Lima pobegla sa Emirom na Mikonos - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ponovo ljubi Turčina: Adrijana Lima pobegla sa Emirom na Mikonos

Zelenooka manekenka iz Brazila ima novu ljubav. Zajedničke slike para su postale hit na “Instagramu”

Zelenooka manekenka iz Brazila ima novu ljubav. Zajedničke slike para su postale hit na “Instagramu”

BRAZILSKA manekenka Adrijana Lima (38) izgleda ima novu ljubav jer je fotografisana kako se drži za ruke sa turskim biznismenom Emirom Ujarom (37) na grčkom ostrvu Mikonos. Svetski mediji prenose da su njih dvoje bekstvo započeli vikendom u Veneciji, a zatim stigli na ostrvo, ističući da je Lima izgledala veoma srećno u Ujarovom društvu. Zajedničke slike para su postale hit na “Instagramu”.

Čini se da je Adrijana opčinjena Turcima jer je do nedavno bila u vezi sa turskim piscem Metinom Harom, sa kojim je raskinula ove godine. Tu romansu su pratile spekulacije da je bila samo marketinški potez, kako bi se pogurala Metinova karijera, čija je seksualna orijentacija bila sporna. Manekenka je prethodno bila u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem. Lima može da se pohvali titulom modela “Viktorijas sikret” sa najdužim stažom jer je za brend radila od 1999. do 2018. godine.

Bogatstvo nove Adrijanine ljubavi se procenjuje na 250 miliona dolara. U Ujarovom vlasništvu je niz kompanija iz sfere turizma, nekretnina i naftne industrije. Obrazovao se u Nemačkoj i na Univerzitetu u Kaliforniji. Mediji prenose i da je često u društvu poznatih i atraktivnih žena.

Danas objavljeno

Top-10 znamenitosti Londona

Vanja A

Nestala pre 11 godina pronađena kako živi u komšijinoj kući!

Vanja A

Oduševila izgledom: Slavna pjevačica izgubila 18 kilograma

Vanja A

Ostavite komentar