26. Marta 2021.

“Ponosan sam na rad Vesne Banjac” Stanivuković obišao Centar za predškolsko vaspitanje i obrazovanje

Big Portal

Tokom posjete, gradonačelnik je razgovarao sa v. d. direktora Vesnom Banjac i zaposlenima Centra o stanju u ovoj ustanovi i mogućnostima za unapređenje uslova u budućnosti.

Gradonačelnik je istakao da je ponosan na dosadašnji rad direktorice, koja je za kratko vrijeme napravila dobre rezultate jer je uspostavila jedan vid “domaćinskog poslovanja“.

– Vesna Banjac izvršila je racionalizaciju troškova i napravila značajne uštede, uvela je u red u javne nabavke, koje su prethodno imale brojne propuste, a riješila je i brojne probleme sa fakturisanjem hrane, odnosno više se ne može desiti da jedno piše na fakturi, a da nešto drugo bude predmet isporuke. Osim toga, zalagala se za unapređenje međuljudskih odnosa unutar ove ustanove, što je u velikoj mjeri uticalo na radnu atmosferu u ovoj ustanovi – istakao je gradonačelnik.

Gradonačelnik je u sklopu ove posjete obišao vrtić “Bambi“ u naselju Nova Varoš, u kojem je razgovarao sa vaspitačima ovog vrtića o stanju i uslovima, te mogućnostima za unapređenje i poboljšanje rada ove ustanove.

SrpskaInfo

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare