Ponižava muškarce, zla je i okrutna - to sve radi zbog novca - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Ponižava muškarce, zla je i okrutna – to sve radi zbog novca

Ona je prema jednom dečku bila zla i ponižavala ga je, a za to je bila i plaćena. Sada kaže, želi da zaradi još više. Korisnica TikToka Niki Foks objasnila je kako je primila poruku od stranca koji je zamolio da ga namerno “ponizi” u zamenu za novac.

https://www.instagram.com/p/CVyfZqxvE9P/?utm_source=ig_embed&ig_rid=d6a80c8d-2447-4cac-a18d-0f4a9438ff53

Govoreći u svom videu, Niki je objasnila: “Zla sam i okrutna prema drugima i tako zarađujem novac. Ovaj tip me kontaktirao na Instagramu i rekao mi je da će mi platiti jedan od računa, a sve što moram da napravim zauzvrat je da ga ponizm i nazovem glupim. Nije mi baš lako da budem zlobna, ali pokušala sam to dobro da odglumim – nazvala sam ga gubitnikom i postavio sam je granicu da za to ne snimam nikakvi video, a on se složio”.

Niki je objasnila da je pristala da pošalje kratku glasovnu poruku u kojoj ga je nazvala “patetičnim” i zahtevala ke da joj odmah plati račune.

Nastavila je: “Očigledno sam bila jako dobra u tome jer me pitao može li da plati još mojih računa”:

Niki je podelila snimak na kojem možemo da vidimo kako joj seda uplata od 100 dolara. Rekla je: “Proverite svoj inboks, nikad ne znate. Tamo ima puno čudnih ljudi”.

Video je od tada dobio gotovo desetine hiljada pregleda na TikToku i hiljade komentara, od kojih su mnoge žene.

Jedna je napisala: “Kako da mi se to dogodi?”, “Pretpostavljam da sam upravo pronašao posao iz snova”, “Pa, da li mogu da dobijem njegove podatke?”, piše The Sun.

Danas objavljeno

Poznata glumica proslavila 50. rođendan

Vanja A

Feng Shui biljke za dobru energiju

Vanja A

Kim Kardašijan snimila uputstvo kako staviti maramice u kutiju pa postala meta ismijavanja

Vanja A

Ostavite komentar