Poništena nabavka: Ništa od proslave Nove godine u Banjaluci? - BIGportal.ba
Banja Luka

Poništena nabavka: Ništa od proslave Nove godine u Banjaluci?

Grad Banja Luka poništio je 80.000 KM vrijednu nabavku za organizaciju proslave Nove godine na Trgu Krajine, saznaje BL portal.

Prema obavještenju, koje je jutros objavljeno na gradskom registru javanih nabavki, gradonačelnik Draško Stanivuković u ponedjeljak je poništio javnu nabavku u vezi organizacije proslave Nove godine, pošto marketinška agencija “Stars & more“, kojoj je upućen poziv, nije dostavila ponudu.

Po odluci o poništenju nabavke, ovoj agenciji, u vlasništvu Biljane Čigoje, 8. novembra je upućen poziv za organizaciju novogodišnje proslave, na osnovu pregovaračkog postupka bez objave obavještenja, pošto ova agencija, kako se navodi u odluci, “ima ekskluzivno pravo te sklopljene ugovore sa izvođačima muzičkog programa navedenim u tehničkoj specifikaciji“.

Prema odluci, “Stars & more“ je bio u obavezi da ponudu dostavi dva dana kasnije – 10. novembra, ali oni to nisu učinili, pa je Grad bio prinuđen da poništi nabavku.

Bez obzira na to, Grad Banja Luka je 11. novembra objavio da će organizovati proslavu Nove godine, te da će posjetioce dvije večeri zabavljati Ana Bekuta i Petar Grašo. Zanimljivo je, međutim, da je potpuno “ispod radara” prošla vijest da je Ana Bekuta zapravo još 7. novembra ove godine u emisiji “Ekskluziv” najavila da će za Novu godinu pjevati u Trebinju, ne navodeći tada Banjaluku ni kao opciju.

Danas objavljeno

Planirana isključenja električne energije za 27.septembar 2022. godine

Vanja A

Bolja zdravstvena zaštita građana: U banjalučkom Domu zdravlja novi rendgen aparati

M.

Zašto udomiti psa iz azila na Manjači: Kućni ljubimac za čitav život

M.

Ostavite komentar