8. Maja 2022.

Pomirile se Severina i Jelena Karleuša: Detalji susreta u Beogradu

Big Portal

Jelena Karleuša je, u više navrata, prozivala Severinu na društvenim mrežama.

Međutim, izgleda da su sada pevačice izgladile odnose.

Kako “Kurir” navodi, do susreta između Jelene i Sverine došlo je u toku nedelje, u jednom restoranu u Beton hali u Beogradu.

Naime, hrvatska pevačica je nastupala na jednoj proslavi, dok se Karleuša pojavila kao gost.

Jelena je uživala u Severininim pesmama, dok se provodila sa svojim društvom, pa je pokazala da između njih dve ne postoje više nesuglasuce.

“Severina je napravila dobru atmosferu sa svojim bendom. Bila je sva u crvenom i u dobrom raspoloženju. Bilo je tu dosta poznatih ljudi, a među njima i Nikola Rokvić, koji je u jednom trenutku sa Seve otpevao i njen duet sa Sašom Matićem, što je oduševilo prisutne. Ipak, najveće iznenađenje je bilo kada se pojavila JK. Pošto je bila obučena u dugu neon zelenu haljinu, privukla je pažnju svih prisutnih. Ona je sa svojim društvom sela za jedan od centralnih stolova. Bila je baš vesela, sve vreme je đuskala i pevala Severinine stare pesme”, ispričao je izvor za pomenuti portal, pa je dodao:

“Kada je završila sa nastupom, Severina je prošla pored Karleušinog stola i pružila joj ruku. Jelena se osmehnula, pohvalila joj je stajling i rekla da odlično izgleda, nakon čega je i Seve uzvratila komplimente. Kratko je to trajalo, ali je bilo lepo videti da su razmirice iza njih.”

Podsetimo, Karleuša je podržala Severinu kada je počela svoju borbu za starateljstvo sa svojim bivšim suprugom Milanom Popovićem. Jelena je tada napisala za svoju koleginicu da je požrtvovana majka, pa je isprozivala njenog bivšeg supruga.

Izvor: Nova

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare