Pomirenje na pomolu: Slavica Ćukteraš se viđa sa bivšim partnerom Žikom Jakšićem? - BIGportal.ba
Ex Yu

Pomirenje na pomolu: Slavica Ćukteraš se viđa sa bivšim partnerom Žikom Jakšićem?

Kako su nedavno prenijeli svi domaći mediji, pjevačica Slavica Ćukteraš se pre nešto više od mjesec dana navodno razvela od golmana Vlade Avramova

Kako su nedavno preneli svi domaći mediji, pevačica Slavica Ćukteraš se pre nešto više od mesec dana navodno razvela od golmana Vlade Avramova, a kako se navodi, navodno je ubrzo nakon toga počela da se viđa sa nekadašnjim dečkom, muzičkim producentom Žikom Jakšićem.

Oni su, prema pisanju “Alo”-a, nekoliko puta viđeni zajedno, ali do pomirenja ipak još nije došlo.

– Žika i Slavica su dugo bili u vezi i uvek su se super slagali. Posle raskida su ostali u super odnosima i uvek su jedno u drugom imali prijatelja. Nisu se dugo čuli jer su posle rastanka našli druge partnere. Žika se razveo pre dve godine i od tada u javnosti nije bio sa drugim devojkama, a kada je od prijatelja čuo da je Slavica stavila tačku na brak sa Vladimirom, poželeo je da je čuje. Nabavio je njen broj preko prijatelja i kada ju je pozvao, ona se veoma obradovala. Razgovarali su kao da nije prošlo gotovo deset godina od njihovog raskida i dogovorili su se da popiju kafu kada Slavica bude bila u Beogradu – otkriva izvor za pomenuti list i dodaje da su prvi put na kafi bili više od tri sata.

– Kada su se videli, nisu znali odakle da počnu sa pričom. Slavica je bila veoma uzbuđena što se videla sa njim nasamo i što je mogla da mu kaže šta se desilo sa njom i Vladimirom. Svom prijatelju se poverila i rekla mu da joj je bilo mnogo lepo sa Žikom, ali da su oni samo prijatelji i da će tako za sada i ostati jer nema nameru da se upušta u ljubavnu vezu. Ni pod razno ne želi da njiho va ćerkica trpi i oseti razvod, a kamoli da upoznaje maminog novog dečka. Malena Viktorija živi sa Slavicom i bilo bi veoma rano da upoznaje nove ljude. Ono što je dobro jeste da je Slavičina ćerka navikla na razdvojenost roditelja i nije joj teško što tate nema. Slavica je svakodnevno u kontaktu sa Vladom zbog naslednice i sve je kako treba – rekao je izvor ovog lista i objasnio da muzički producent ima strpljenja sa Slavicom i da želi da njihovo prijateljstvo ne bude previše forsirano.

Izvor: Novosti

Danas objavljeno

Stigle rode u dom Nikolića, košarkaški trener postao deda!

Vanja A

Marija Šerifović otkrila tajnu nakon spektakla na Jahorini

Vanja A

Nije mu se javljala na telefon

Vanja A

Ostavite komentar