Pometnja na Instagramu zbog starih slika s vjenčanja jedne od najlepših glumica - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Pometnja na Instagramu zbog starih slika s vjenčanja jedne od najlepših glumica

Britanska glumica i model Odri Hepbern ostala je upamćena kao jedna od najlepših glumica koje su se pojavile na filmu. Njen ljubavni život bio je veoma buran, bila je verena, nakon čega se udavala dva puta.

Eda Ketlin van Hemstra Hepbern-Ruston, kako je glasilo njeno puno ime, bila je pedesetih godina verena za Džejmsa Hensona, da bi se kasnije udala dva puta, za glumca Mela Ferera i italijanskog doktora Andrea Dotija. Iz braka sa Fererom ima sina Šona, dok iz braka sa Dotijem ima još jednog sina koji se zove Luka. Pre svoje smrti upoznala je Roberta Voldersa, sa kojim je bila u vezi, iako se nikad nisu venčali.

https://www.instagram.com/p/B9KSw4yIw3B/

Nedavno su se na Instagramu pojavile fotografije a njenog prvog venčanja, sa američkim glumcem, rediteljem i producentom Mel Fererom, od koga se razvela 1968. godine.

Na crno-belim fotografijama oboje deluju zanosno i zaljubljeno, a za samo jedna dan od kako su postavljene, dobile su 14.253 lajka.

Inače, Hepbernova je početkom devedesetih otkrila da ima rak na slepom crevu. Operisala se u Los Anđelesu, ali joj to nije pomoglo. Preminula je 20. januara 1993. godine u Tolokenazu (Švajcarska).

Uostalom, pogledajte i sami.

https://www.instagram.com/p/B9KSw4yIw3B/

Danas objavljeno

Toking heds se plašili zatvora u Jugoslaviji

Vanja A

Brus Vilis postao prvi glumac koji je prodao prava na svog “digitalnog blizanca”

Vanja A

Vila bivše SFRJ u Njujorku prodata za 50 miliona dolara

Zeljka

Ostavite komentar