5. Marta 2022.

Polusestra tuži Megan Markl zbog intervjua kod Opre: “Laže da smo odrasli u siromaštvu”

Big Portal

Polusestra Megan Markl, Samanta tvrdi da je vojvotkinja od Saseksa prilikom intervjua kod Opre Vinfri lagala o njoj i njihovoj porodici. Optužila ju je da je izmislila priču o njihovom odrastanju u siromaštvu.

“Optužena nije bila prisiljena u dobi od 13 godina raditi na slabo plaćenim poslovima kako bi sastavila kraj s krajem; optužena je pohađala elitne i skupe privatne škole i časove plesa i glume u Los Anđelesu koje je plaćao njen otac. Tomas Markl je takođe platio njeno fakultetsko obrazovanje na Nortvesternu, uključujući školarinu, stanarinu i troškove života, čak je i pozajmio novac kako bi pokrio troškove”, tvrdi Samanta.

Samanta smatra da je Megan nanela štetu reputaciji njihovog oca “kako bi očuvala i promovisala lažni narativ od prosjakinje do princeze”.

Ona takođe tvrdi da je Megan lagala da je “jedino dete” i kada je poslednji put videla polusestru. Isto tako, tvdi da je Megan lagala da je Samanta promenila prezime u Markl nakon što je Megn počela da se zabavlja sa princem Harijem.

Navodno je optužila Megan da negativno utiče na prodaju njene autobiografije te da je sprečava da dobije posao i uzrokuje joj emocionalne i mentalne probleme, a traži odštetu veću od 75 hiljada dolara.

“Ova neutemeljena i apsurdna tužba samo je nastavak obrasca uznemirujućeg ponašanja. Posvetićemo joj minimalnu pažnju, to je sve što zaslužuje”, izjavio je Meganin advokat Majkl Kamp.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare