Poljubac koji je šokirao svijet - 24 godine kasnije... - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Poljubac koji je šokirao svijet – 24 godine kasnije…

Selma Bler i i Sara Mišel Gelar prisetile su se snimanja filma “Okrutne namere”, u kom su snimile slavni poljubac koji je 1999. ostavio bez teksta publiku i kritiku.

Selma Bler i Sara Mišel Gelar bile su jedne od glavnih zvezda tinejdžerske romantične drame iz 1999. godine “Okrutne namere”, nakon koje njihovo prijateljstvo traje već 24 godine i ne vidi mu se kraj.

Selma i Sara su se ovih su se dana prisetile prošlih vremena i ponovno se susrele sa scenaristom i rediteljem filma Rodžerom Kumbleom, čime su se pohvalili na društvenim mrežama.

“Sastanak Tajnog društva povodom 24. godišnjice. Svi to rade… Samo niko o tome ne priča. Osim mene”, napisala je Sara u opisu fotografije.

Prijateljice su se zapravo i upoznale na snimanju, a do danas su ostale bliske. Selma, koja se inače bori s multiple sklerozom, istakla je u nekoliko intervjua da je Sara jedna od prijateljica na koje se uvek može osloniti.

Selma je u filmu igrala Sesil Koldvel, dok je Sara glumila Ketrin Mertol, a njihov poljubac je dobio i nagradu MTV Movie za najbolji filmski poljubac.

U početku je film dobio mešovite ocene kritičara, ali uprkos tome, postao je hit zaradivši od prikazivanja 75,9 miliona dolara na svetskim blagajnama, a s vremenom je postao kultni klasik.

Danas objavljeno

Amber poludila zbog Depove advokatice, a onda su joj pustili snimak

Vanja A

Laži koje je svaka žena barem jednom u životu čula od muškarca

Vanja A

Ovako izgleda sin Gwen Stefani i Gavina Rossdalea, već je jasno da će biti pravi zavodnik

Vanja A

Ostavite komentar