7. Marta 2021.

Poljak prebio Adesanju i naneo mu prvi poraz u karijeri

Big Portal

Njega je doslovno prebio Poljak Jan Blačovič, aktuelni šampion u poluteškoj kategoriji i tako je odbranio svoj pojas.

Blačovoč je pobedio odlukom sudija, ali nakon potpune dominacije nad Adesanjom kog je često spuštao u parter i tako ga čistom snagom i masom dobio.

“Nije išlo kako sam očekivao, mislio sam da ću da pobedim. Nisam mogao da spavam sinoć, ali nema veze. Kritičari su glasni, ali ja sam taj koji rizikuje u ovim borbama”, rekao je Adesanja, pa dodao:

“Nije me bilo strah dok je bio na meni, znao sam da mogu da pobedim. Bio je ovo samo loš dan u teretani. Vraćam se u srednju kategoriju, idem tamo da nastavim dominaciju”, dodao je Adesanja.

https://twitter.com/espn/status/1368449242373763073

Blačovič sada puca na borbu sa Gloverom Tešeirom, jer smatra da je zaslužio šansu protiv njega.

“Mislio sam da će Adesanja biti brži, ali udarati slabije. Ipak je bilo obrnuto. Znao sam da sam veći i jači, da imam više šanse ako ga srušim. Znao sam da nije dobar na podu kao ja. U prve dvee runde je bio brži i osećao je da želim da ga rušim, ali kasnije se umorio, pa sam mogao lakše do njega”.

“Nadao sam se da ću ga moći više da pritiskam i više da boksujem, ali jedno su planovi, a drugo borba. Voleo bih da sam više mogao da koristim levicu. Glover zaslužuje šansu, volio bih da se borim protiv njega u sledećoj borbi. Ako želi da čeka da se odmorim i provedem neko vreme sa porodicom, on će da bude sledeći”, poručio je Poljak.

Izvor: B92

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare