Političar iz Crne Gore među klijentima uhapšenih makroa u Beogradu - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Političar iz Crne Gore među klijentima uhapšenih makroa u Beogradu

Među poznatim ličnostima koje su se našle u evidenciji makroa uhapšenih ove nedjelje u Beogradu nalazi se i jedan poznati crnogorski političar.

Ovu informaciju objavila je crnogorska Borba pozivajući se na svoje izvore, koji navode da je on jedan od vodećih korisnika seksualnih usluga preko pale organizovane grupe. Navodno, omiljene djevojke su mu, pored državljanki Srbije, bile Rumunke, one iz BiH i Bugarke.

“O luksuzu koji preferira svjedoči i to da je ovaj političar intimna druženja organizovao na egzotičnim destinacijama, koje su poznate kao lokacije elitne prostitucije”, piše crnogorska Borba.

Beogradski mediji ranijih dana pisali su da se u istim evidencijama mogu vidjeti imena sa srpske političke scene, ali i fudbaleri koji su koristili seksualne usluge, čija je cijena iznosila od 100 do 550 evra.

Grupa je funkcionisala tako što bi fotografije djevojaka uz tekst oglasa objavljivali na poznatim sajtovima za oglašavanje a zatim bi se sa sa zainteresovanom klijentelom sastajale u iznajmljenim stanovima mahom na Novom Beogradu. Te stanove čuvalo je privatno obezbjeđenje angažovano od strane makroa.

Novac bi se davao u kovertama sa naznakom “poklon”, a zatim bi ga članovi krimi-grupe međusobno dijelili shodno zadacima.

Grupa je brojala 22 člana podjeljenih u dvije grupe koje su međusobno sarađivale. U jednoj su bili policajac Goran S. (45), Nemanja S. (35), Marko Ž. (61), Srđan G. (49), Petar Lj. (35), Radomir V. (39), Daniel K. (61), Zoran J. (44), Nemanja R. (38), Jelena M. (24), Dragana P. (45) , Staša M. (24), Saša G. (46) i Darko T. (45).

Drugu su činili: Miroslav T. (45), Marko R. (32), Vladimir Đ. (44), Vukan P. (36), Sreten D. (33), Saša N. (38), Tatjana L. (36), Tamara H. (33). Za još dvije osobe se traga.

Uloga policajca Gorana S. bila je da vrši provjere vozila i osoba koje su koristili njihove usluge, a djevojke uhapšene u policijskoj akciji tvrdile su da rade kao sekretarice a ne kao prostitutke.

Zanimljivo je da je kod uhapšenih pronađeno čak 176 mobilnih telefona i 12 laptopova. Osim toga, pronađena je i manja količina droge, municija, a oduzeta su i četiri vozila koja su korišćena u poslu.

(Blic)

Danas objavljeno

Erdogan proglasio pobjedu, Kilidždaroglu ne priznaje poraz, čekaju se zvanični rezultati

Vanja A

Snažan zemljotres pogodio Kolumbiju

Vanja A

U ponedjeljak nestabilno uz čestu kišu i pljuskove

Vanja A

Ostavite komentar