Policija uhapsila članove Pravde za Davida zbog obraćanja medijima na Trgu Krajine - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Policija uhapsila članove Pravde za Davida zbog obraćanja medijima na Trgu Krajine

Član grupe “Pravda za Davida” Ozren Perduv danas je uhapšen na Trgu Krajine,u Banjaluci, gdje je trebalo da se održi konferencija za novinare.

Predstavnik grupe “Pravda za Davida Ozren Perduv danas je priveden u policiju s Trga Krajine,u Banjaluci, gdje je bila zakazana konferencija za novinare.

Na zakaznu konferenciju za novinare došlo je nekoliko novinara, ali ona nije održana, jer je poliicja to spriječila okruživši Perduva od koga su tražili da se ukloni nekoliko ljudi koji su bili u blizini.

Nakon što je Perduv rekao da nije sa njima, policija ga je odvela u poliicju.

Nakon toga su se građani koji su okupljeni oko Pravde za Davida otišli pred banjalučku Policijsku upravu gdje je uhapšeno još građana među njima i Sofija Grmuša koja je prije nekoliko dana privodjena u policiju Laktašima.

Grupa “Pravda za Davida” više od dvije godine traži od nadležnih organa da pronađu i procesuiraju ubice banjalučkog studenta Davida Dragičevića.

“Pravdi za Davida” su zabranjeni javni skupovi, čak i u grupama od tri osobe?!

Zanimljivo je da je policija protiv članova grupe “Ppravda za Davida” podnijela dosada na desetine prijava, koje su uglavnom završavale oslobađajućim sudskim presudama.

BN

Danas objavljeno

Planiran napad – prvo Bjelorusija, pa Rusija? “Rekao sam Putinu…”

Vanja A

Uložena žalba na odluku o neodređivanju pritvora Milošu Lučiću

Vanja A

Specijalni tužilac bio pripadnik kavačkog klana

Vanja A

Ostavite komentar