27. Juna 2019.

Policija uhapsila 93-godišnju baku da bi joj ispunili posljednju želju

Big Portal

Mada nije počinila nikakvo krivično djelo, mančesterska policija je uhapsila 93-godišnju gospođu Džosi Birds jer joj je to bila posljednja želja.

https://twitter.com/sterlingsop/status/1142550835345448967

Na svom nalogu na Tviteru, koji je imao više hiljada pregleda, Pam Smit se zahvalila mančesterskoj policiji zbog gesta pažnje prema njenoj baki.

„Veliko hvala mančesterskoj policiji koja je danas uhapsila moju baku Džosi. Ona ima 93 godine i zdravlje je izdaje. Želela je da bude uhapšena pre nego bude kasno. Ona ima zlatno srce i danas je uživala. Hvala vam što ste joj ispunili želju“, napisala je zahvalna unuka, koja se i obratila zvaničnicima policije sa ovim zahtevom.

Bakina želja je bila da bude uhapšena i privedena u stanicu da bi iskusila kako to izgleda biti s one strane zakona.

Policija je u svom saopštenju iznela da je njihov cilj da podrže svoju sugrađane i zato su bili spremni da gospođi izađu u susret, ali napominju da zbog toga niko od sugrađana nije bio ugrožen i da su savesno izvršavali sve druge obaveze.

„Drago nam je da smo staroj gospođi uspeli da izmamimo osmeh i priredimo doživljaj za pamćenje, kao i što smo precrtali jednu od želja sa njene liste“, stajalo je u zvaničnom saopštenju policije.

Međutim, ovo nije bio prvi zahtev ovakve vrste. U martu mesecu Ani Brokenbrou, stara 104 godine, takođe je imala želju da bude uhapšena, što joj je i ispunjeno.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare