Policija u Sidneju traga za kradljivcima "zlata vrijednog" toaletnog papira - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Policija u Sidneju traga za kradljivcima “zlata vrijednog” toaletnog papira

Australijska policija je objavila poternicu za dvojicom muškaraca koji se sumnjiče za “krađe i pokušaje krađa” po supermarketima u Sidneju, a meta su im bile – zalihe toaletnog papira.

Policija Novog Južnog Velsa je u saopštenju zamolila javnost za pomoć pri identifikaciji dvojice muškaraca koji su krali po jugozapadnom predgrađu Sidneja u nedelju ujutro.POVEZANE VESTI

Uz saopštenje su objavljene fotografije osumnjičenih, a navedeno je i da je jedan od njih navodno pretio nožem zaposlenom u jednoj od prodavnica.

“Stanovništvo Novog Južnog Velsa neće tolerisati kriminalno ponašanje u bilo koje vreme, a pogotovo ne u doba krize”, izjavio je ministar policije i hitnih službi u ovoj saveznoj državi Dejvid Eliot.

U mnogim trgovinama širom Australije ponestaje nekih artikala, kao što su toaletni papir, kao i određeni prehrambeni i higijenski proizvodi, jer su ljudi počeli da stvaraju velike zalihe bojeći se pandemije koronavirusa.

Nestašica određenih proizvoda u nekim je slučajevima dovela do sukoba i fizičkih napada među kupcima, a prodavnice su prisiljene da limitiraju količine koje pojedinci mogu kupiti.

U Sidneju se jedna prodavnica dosetila originalnog načina kako da sprečiti “pohlepne” kupce toaletnog papira: za jedan paket cena je 3,5 australijskih dolara, dok je za dva paketa potrebno platiti 99 dolara.

Danas objavljeno

Dron s kobasicom spasio psa od nadolazeće plime

Vanja A

Besprijekoran stil princeze Diane

Vanja A

Nick Jonas i Priyanka Chopra dobili bebu uz pomoć surogat majke

Vanja A

Ostavite komentar