Policija u klubu zatekla 184 osobe, u svadbenom salonu 132 - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Policija u klubu zatekla 184 osobe, u svadbenom salonu 132

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske za vikend su evidentirali četiri slučaja krivičnog djela “Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme erpidemije”, te su tom prilikom u samo dva objekta zatekli 316 osoba.

“Policijski službenici Policijske uprave Doboj su u ugostiteljskom objektu u Doboju zatekli 82 lica. O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Doboju koji se izjasnio da postoje elemeneti KD ‘Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije'”, saopšteno je iz MUP-a.

Još gora situacija zatečena je u jednom noćnom klubu u Šipovu, gdje su policajci pronašli 184 osobe.

“Policijski slubenici Policijske uprave Banjaluka su u ugostiteljskom objketu u Banjaluci zatekli 60 lica. O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banja Luci koji se izjasnio da se radi o KD ‘Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije’. Istovremeno, policijski službenici Policijske uprave Bijeljina su u Ugljeviku zatekli u jednom objektu svadbeno veselje na kojem su zatečena 132 lica”, dodaje se u saopštenju.

O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji se izjasnio da se tužilaštvu dostavi izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama.

Iz MUP-a su pozvali građane da nadležnim službama prijave nedogovorne pojedince ili grupe, koji svojim ponašanjem mogu ga ugroze zdravlje ljudi.

U cilju zaštite zdravlja ljudi, a u skladu sa važećim zaključcima Republičkog štaba za vandredne situacije i preporukama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, policijski službenici MUP RS će i u narednom periodu nastaviti sa provođenjem mjera i radnji iz svoje nadležnosti.

Danas objavljeno

Profesor veterine u Zagrebu suspendovan zbog seksualnog zlostavljanja

D

Podgoričanin prodao kćerku za 20.000 evra

D

Đukanović potpisao Zakon o slobodi vjeroispovijesti

D

Ostavite komentar