Policija sprečila linč "grebača automobila", pravi šok je usledio kad su saznali ko je on - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Policija sprečila linč “grebača automobila”, pravi šok je usledio kad su saznali ko je on

Jedan muškarac oštetio je oko 200 automobiila u Hrvatskoj, grebanjem. Policija jedva sprečila vlasnike da ga ne linčuju. Kad se saznalo ko je usledio je šok.

Hrvatski portal 24sata piše da je jedan muškarac, čiji identitet je naknadno utvrđen, ogrebao oko 200 automobila, po tvrdnjama građana Sesveta. Ulovljen je u utorak, prenosi Dnevni avaz, a uhvatio ga je jedan od stanovnika Sesveta koji kaže da je danima stajao na prozoru,

“Taj čovek me je doveo u takvo stanje da sam dane i dane proveo na prozoru, u patikama i jakni, čekao sam da opet krene u akciju. U utorak sam imao osećaj da bi mogao da dođe i video sam ga na delu”, ispričao je za taj stanovnik Sesveta, koji je konačno uspeo da ulovi grebača. Prema njegovim rečima, istrčao je iz kuće i sustigao ga 50-ak metara dalje. On je prvo sve negirao, ali je sve vreme grčevito nešto stiskao u džepu svoje jakne.

Tvrdi i da je udario jednu ženu, čiji automobil je ogrebao, a da nije došla policija, stanari bi ga linčovali.Osumnjičeni je pokušao da se otarasi sprave s kojom je grebao vozila pa ju je bacio, minut pre dolaska patrole policije, ali su stanari to videli i ključni dokaz predali policiji.

Kako se priča pročula, a policija pokrenula istragu, počeli su se javljati i ljudi koji tvrde da im je ista osoba izgrebala vozila i pre dve godine. Pravi šok je usledio kada se saznalo da je prijavljeni grebač zapravo pilot “Kroacia erlajnsa”, pa se sada svi pitaju ako je tako frustriran i kako je prolazio psihotestove.

Danas objavljeno

SZO: Porast u broju oboljelih, prvi put poslije sedam nedjelja

M.

Nezgoda u Klašnicama, dvoje povrijeđenih

M.

Krizni štab traži ponovo policijski čas u Srbiji

M.

Ostavite komentar