Policija radi na razotkrivanju paljevina vozila - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Policija radi na razotkrivanju paljevina vozila

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, Policijska uprava Trebinje i trebinjsko Okružno javno tužilaštvo preduzeće sve radnje kako bi paljevine automobila u ovom gradu bile razotkrivene, izjavio je danas načelnik te uprave Siniša Laketa.

On je ocijenio zadovoljavajućim stanje bezbjednosti na području Trebinja, istakavši da se većina građana osjeća bezbjedno.

“LJudi koji su oštećeni ovim djelima su pošteni ljudi, vrijedni građani. Pozvao bih sve koji imaju podatke koji nam mogu pomoći u radu da to prijave na broj 122 ili Policijskoj upravi Trebinje”, rekao je Laketa novinarima.

Govoreći o slučaju posljednje paljevine automobila koja se desila rano jutros u Trebinju, Laketa je naveo da je uviđaj pokazao da je vozilo posuto tečnošću i da je to razlog što se zapalilo.

“Materijalni tragovi sa lica mjesta postoje, oni su izuzeti i ovih dana će biti vještačenje u kriminalističko-tehničkom centru”, rekao je Laketa.

On nije želio da otkriva da li su slučajevi paljevine automobila u Trebinju, kojih je u prošloj godini bilo pet, a na početku ove godine dva, na neki način povezani.

Policijskoj stanici Trebinje rano jutros prijavljeno je da je izbio požar na automobilu “pasat”, koji su ugasili pripadnici trebinjske Vatrogasne jedinice.

Požar je prijavljen u 4.15 časova, a automobil se nalazio u Ulici Serafima Perovića, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

(Srna)

Danas objavljeno

Pokrenuta istraga: Predsjednik širio lažne informacije

M.

Određen pritvor Fuadu Kasumoviću

M.

Danas je Vavedenje Presvete Bogorodice

M.

Ostavite komentar