15. Marta 2021.

Policija prekinula korona žurke u četiri grada

Big Portal

Kontrolom ugostiteljskog objekta u Zvorniku u petak, 12. marta, u periodu od 20.30 do 20.55 časova, zatečeno je 69 gostiju, te utvrđeno da se ne postupa po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije Republičkog štaba za vanredne situacije.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio da se dostavi izvještaj za krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

Istog dana od 23.45 do 00.30 časova pripadnici Policijske uprave Foča zatekli su 19 lica u jednom ugostiteljskom objektu u mjestu Ustiprača, Novo Goražde, te je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, koji je naložio da se dostavi izvještaj za krivično djelo.

U subotu, 13. marta, od 20.55 do 21.45 časova policija je kontrolom zatekla 83 lica u jednom ugostiteljskom objektu u Modriči, a njih 13 na terasi navedenog objekta, te je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj, koji je naložio da se dostavi izvještaj.

Policija je istog dana od 20.00 do 22.00 časa izvršila raciju u jednom ugostiteljskom objektu u Dragočaju, kod Banjaluke, u kojem je zatekla 85 gostiju, te je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se dostavi izvještaj za počinjeno krivično djelo.

MUP Srpske poziva građane da nadležnim službama prijave neodgovorne pojedince ili grupe, koji svojim ponašanjem mogu ga ugroze zdravlje ljudi, te najavljuje da će, u skladu sa važećim zaključcima Republičkog štaba za vandredne situacije i preporukama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, nastaviti sa sprovođenjem mjera i radnji iz svoje nadležnosti.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare