Policija otkrila vozača koji je izazvao saobraćajku u centru grada - BIGportal.ba
Hronika Vijesti

Policija otkrila vozača koji je izazvao saobraćajku u centru grada

Trebinjac Lj.G. osumnjičen je da je automobilom “golf” udario dvije maloljetnice na pješačkom prelazu na raskrnici u centru Trebinja, od kojih je jedna povrijeđena. U policji je potvrđeno da se saobraćajka dogodila sinoć iza 21 sat, na raskrsnici ulica Kralja Petra i Vojvode Stepe Stepanovića, a vozač je pobjegao sa…

Trebinjac Lj.G. osumnjičen je da je automobilom “golf” udario dvije maloljetnice na pješačkom prelazu na raskrnici u centru Trebinja, od kojih je jedna povrijeđena.

U policji je potvrđeno da se saobraćajka dogodila sinoć iza 21 sat, na raskrsnici ulica Kralja Petra i Vojvode Stepe Stepanovića, a vozač je pobjegao sa lica mjesta.
Kako saznaje Srpskainfo, osumnjičeni je automobil ostavio na makadamskom putu u bivšoj vojnoj kasarni u blizini nesreće, gdje ga je policija ubrzo i pronašla, a nakon što je identifikovan, vozač je priznao je da je izazvao saobraćajku.

Iz Policijske uprave Trebinje je saopšteno da je o događaju obavješten dežurni tužilac, te da će protiv Lj.G. biti podnesen izvještaj o nepružanju pomoći povrijeđenom u saobraćajnoj nesreći.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Protesti protiv kovid mjera u Ljubljani

M.

“Sudija svjesno prekršio zakon” Draganu Borovčaninu 16 mjeseci zatvora

M.

“Kovid propusnice su samo početak, nećemo tu stati”

M.

Ostavite komentar