24. Maja 2019.

Policija je u potkrovlju pronašla ženu koja je bila zaključana više od 20 godina, otkrili su njenu strašnu priču

Big Portal

Istraga je policiju odvela na imanje porodice Monnier na kojem nisu pronašli ništa sumnjivo, sve dok nisu primijetili odvratan smrad koji se širio iz jedne od soba u potkrovlju. Vrata su bila zaključana pa su obili vrata i ugledali nešto što ih je uznemirilo.

Soba je bila tamna, a prozor zaključan i prekriven debelim zavjesama. Smrad je bio toliko intenzivan da je jedan od policajac odmah naredio da razbiju stakla kako bi u sobu ušao svjež zrak. Kad je u sobu konačno ušlo malo svjetlosti, policajci su ugledali stari krevet s trulom hranom oko njega, a na krevetu bila je izgladnjela i vezana ženska osoba.

Otkrili su da je riječ o Blanche Monnier, kćerki kojoj majka nije dala da se uda za jednog pravnika, samo zato što se njoj nije sviđao. Majka je svoju kćerku držala u potkrovlju više od 20 godina. Vijest o Blanche proširio se u javnosti, zbog čega su se ljudi počeli okupljati ispred kuće ove grozne majke. Nedugo nakon toga, majka je umrla, a Blanchein brat Marcel proglašen je mentalno nestabilnim.

Blanche je imala samo 23 kg kad su je pronašli. Nakon oslobođenja je imala psihičke probleme koje je liječila u psihijatrijskoj bolnici u francuskom Boise.

Umrla je 1913. godine.

Policija je u potkrovlju pronašla ženu koja je bila zaključana više od 20 godina, otkrili su njenu strašnu priču

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare