Policija Banjalučaninu oduzela korsu, vozio bez položenog ispita odjavljen auto - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Policija Banjalučaninu oduzela korsu, vozio bez položenog ispita odjavljen auto

Banjalučka policija oduzela je opel korsu od P.J. iz Banjaluke nakon što je utvrdila da je isti upravljao vozilom bez položenog vozačkog ispita i da je navedeno vozilo odjavljeno, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

U saopštenju se pojašnjava da su policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 27. septembra, prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, izvršili su kontrolu putničkog vozila marke opel korsa, kojim je upravljao P.J. iz Banjaluke.

“Kontrolom je utvrđeno da je isti upravljao vozilom bez položenog vozačkog ispita i da je navedeno vozilo odjavljeno. Zbog gore navedenih prekršaja i zbog bojazni da će nastaviti sa činjenjem prekršaja od lica P.J. vozilo je oduzeto, te će protiv istog biti podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu”, pojašnjava se u saopštenju.

Kako se dodaje, provjerom u službenim evidencijama, utvđeno je, da je navedeni višestruki povratnik u činjenju prekršaja, te da ima evidentiran dug u registru novčanih kazni u iznosu od 1.600KM.

Danas objavljeno

Poslanici nisu potvrdili povredu vitalnog interesa RS

M.

Tuga u Brčkom: Ukopano sedam žrtava požara

M.

Težak udes kod Doboja

M.

Ostavite komentar