Policajci "apsolutno šokirani" rasturili karaoke žurku - BIGportal.ba
Svijet Vijesti

Policajci “apsolutno šokirani” rasturili karaoke žurku

Britanska policija rasturila je masovnu karaoke žurku u grofoviji Derbišir, uprokos oštrim merama valde za suzbijanje koronavirusa.

Na žurci je bilo 25 odraslih i dece.

Policja Derbišira je saopštila da su policajci bili “apsolutno šokirani” kada su na jednoj adresi zatekli grupu od 25 odraslih i dece, koja je prisustvovala karaoke žurci, preneo je sinoć Skaj njuz.

Policija je na Tviteru objavila fotografije posluženja i muzičke opreme i navela da su učesnici oterani, a da su se sa domaćinima “pozabavili”. “Jasno je da ljudi i dalje ne poštuju vladine savete i pravila”, navodi se u postu. Žurka je organizovna prvog vikenda po uvođenju blokade širom zemlje u znak odgovora na epidemiju korona virusa. Britancima je naređeno da ostanu u kućama najmanje tri nedelje, osim zbog “vrlo ograničenih potreba”. Policajcima širom Velike Britanije data su ovlašćenja da sprovedu mere, među kojima su kazne i raspuštanje skupova. Policijske snage u pojedinim gradovima su čak apelovale na građane da prijavljuju susede koji krše pravila. Učesnici karaoke žurke nisu jedini koji su se oglušili o nove mere britanske vlade, s obzirom na to da je policija primila veliki broj izveštaja o žurkama u kućama i okupljanjima u kvartovima.

b92

Danas objavljeno

Pronađeno tijelo nastradalog Amerikanca

D

U FBiH prvo stižu Pfizerove vakcine, zavodi spremni za vakcinaciju

D

SNIJEG DONIO NEVOLJE Madrid proglašen ZONOM KATASTROFE nakon Filomene

D

Ostavite komentar