Policajac došao na intervenciju zbog krađe, a onda se dogodio neočekivani obrt - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Policajac došao na intervenciju zbog krađe, a onda se dogodio neočekivani obrt

Mladi policajac oduševio svet

Policajac iz Amerike, Met Lima, dobio je prijavu da mora da uhapsi porodicu, koja je osumnjičena za krađu u prodavnici, ali umesto da ih privede, on im je kupio hranu.

U jednoj prodavnici u Masačusetsu, dobio je poziv da hitno dođe u prodavnicu u malom mestu Somersetu. Prijavljene su dve žene, koje nisu su želele da ukradu namirnice. Kada je policija počela da ih ispituje, porodica je rekla da se nalaze u jako teškoj situaciji i da ne mogu da priušte sebi svu hranu, a želele su da priušte svojoj deci lepu božićnu večeru.

Kada je luo njihovu priču, Lima je napisao prekršajnu prijavu, ali je optužnica nije podigla optužnicu. Potom je odlučio da im kupi poklon kartice u vrednosti od 250 dolara, kako bi žene mogle da kupe deci hranu za božićnu večeru.

– Žene sa dvoje male dece su me podsetile na moju decu, pa sam morao da im pomognem. Samo sam učinio ono što sam smatrao ispravnim. Ne radi se o meni, samo sam pokušao da se stavim u kožu te porodice i pokažem malo empatije – rekao je policajac Lima.

Danas objavljeno

Legendarni Ozi Ozborn završio novi album uz vrhunske goste

Vanja A

Neočekivana razlika: 15 slavnih osoba koje nikada nismo vidjeli u profilu

Vanja A

Glumica iz „Urgentnog centra“ Meri Mara se udavila u reci

Vanja A

Ostavite komentar