11. Juna 2021.

Polica koja zadaje glavobolju lopovima: Ima mehanizam koji niko ne zna da aktivira!

Big Portal

Dizajner enterijera sa Instagram profila majstorskooko, podelio je sa pratiocima je ideju za nemeštaj u kojem će sve vaše dragocenosti poput, novca, nakita i oružja biti bezbedne.

Takođe, može da posluži i ako u kući imate malu decu i treba da sklonite opasne predmete koji su vam dragi, ali predstavljaju opasnost za najmlađe ukućane.

Polica sa tajnom pregradom

Tajna ove police je u otključavanju tajne pregrade u više koraka. 

Svako ko bi tražio vaše dragocenosti, verovatno bi pretražio sve fioke, ali da li bi se setio da je ključ u stvari ručkica na fioci koja, ako se okrene u desno, otvara skrivenu pregradu u kojoj se nalazi ključ.

Ključ efikasnosti ove police je u tome što se zaštita bazira na nekoliko koraka, ako neko uspe da otkrije samo prvi, moraće dodatno da se potrudi da bi otključao skrivenu pregradu.

I taman kad mislite da je to sasvim dovoljno da niko ne bi uspeo da se seti da dođe do tog ključa, idete korak dalje. Ključ se stavlja u bravicu koja se nalazi skrivena u ćošku, u samom staklenoj vitrini. Kada se otključa poslednji deo, sa strane se pojavljuje umetnuta skrivena pregrada, u kojoj možete da sakrijete šta god poželite.

Ovo rešenje je odlično jer čak i da neko uspe da provali prvi deo ove slagalice, mala je verovatnoća da bi uspeo da shvati do kraja kako da otključa “sef”.

Kako tačno funkcioniše mehanizam, pogledajte na snimku ispod.

https://www.instagram.com/p/CP5P4ZupxSl/?utm_source=ig_web_copy_link

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare