Polestar 2 će biti sjajna alternativa Teslinom Modelu 3 - BIGportal.ba
Auto-moto Noviteti

Polestar 2 će biti sjajna alternativa Teslinom Modelu 3

Prvo električno vozilo kompanije Polestar, a koje je namenjeno velikom broju tržišta, simbolično nazvano Polestar 2, primamljiva je alternativa Teslinom Model 3 automobilu, rekao je jedan od zvaničnika podbrenda kompanije Volvo.

Džonatan Gudman je nedavno pohvalio uspeh Modela 3 tokom intervjua za list The Detroit News. On je tom prilikom rekao i da bi slične dimenzije modela Polestar 2 trebalo da privuku kupce koji žele potpuno električni sedan “srednjih dimenzija”.

“Mislim da su dizajn, oprema i završna obrada modela Polestar 2 izvanredni”, rekao je Gudman. “Mislim da će on biti prelepa alternativa jako uspešnom Tesla Model 3. Dimenzijama su ta dva modela jako slični. Mi verujemo u uspeh našeg automobila, ali na klijentima je da automoil pogledaju i odluče”, dodao je on.

Brojni proizvođači automobila su tokom prethodnih 18 meseci na tržište lanisrali svoje odogovore na Tesla Model 3. Među njima su i Jaguar i Audi, ali još uvek niko nije zabeležio potražnju kakvu uživa američki proizvođač električnih automobila.

Polestar veruje da će to što je Polestar 2 prvi serijski automobil koji će imati Google Android infotejnment sistem kao standard dodatno pomoći njegovoj prodaji. Pogotovo kod kupaca na čiju odluku će uticati pitanje dostupne tehnologije. Prvo će se na tržištima naći Polestar 2 Launch Edition, koji će se prodavati po ceni od oko 60.000 evra. Toliko otprilike košta i Tesla Model 3 Performance.

Izvor:Vrelegume.rs
Foto:Autoblog.rs

Danas objavljeno

Maserati odlaže premijeru novog krosovera za 2022: Nema čipova

Vanja A

Porsche Taycan Cross Turismo Turbo S u problemima s brzinom na „testu severnog jelena“

Vanja A

BMW M135i xDrive za 2022. prošao kroz mehanička unapređenja

Vanja A

Ostavite komentar