Pokušala da unovči milion: Uhapšena jer je iskoristila muža, bogatog privrednika - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Pokušala da unovči milion: Uhapšena jer je iskoristila muža, bogatog privrednika

Nova, 26-godišnja supruga jednog 77-godišnjeg američkog privrednika, uhapšena je i optužena na Floridi da ga je iskorišćavala da bi se domogla njegovog novca.

Ona je pokušala da s računa svog supruga čekovima podigne gotovo milion dolara. Lin Helena Halfon je uhapšena na Međunarodnom aerodromu u Tampi. Optužena je za pranje novca, organizovanu prevaru i eksploataciju starije osobe.

Sudija joj je odredio kauciju od milion dolara, ukoliko želi da se brani sa slobode. List “Tampa bej tajms” je izvestio da je njen suprug, biznismen iz Tampe Ričard Rapaport, s nevericom primio obaveštenje istražitelja o tome šta radi njegova supruga, rekavši da želi da se te sumnje dodatno provere.

Rekao je i da ne želi da ona bude deportovana u rodni Izrael. Jedan službenik kompanije za finansijske usluge “Amskot” u Tampi odbio je da Lin Heleni Halfon unovči čekove, ali je potom jedna kompanija iz grada Orlanda prihvatila da unovči dva čeka ukupne vrednosti 666.000 dolara.

Upitan kasnije da li smatra da je žrtva prevare, Rapaport je istražiteljima rekao da jeste. Halfon i Rapaport su se venčali u avgustu. Rapaportova kćerka, Dejna Titus, izjavila je istražiteljima da porodica nije znala za taj brak. Ona smatra da je Halfon mogla da “obrađuje” njenog oca zbog njegovih poodmaklih godina.

Izvor. B92

Danas objavljeno

Premino poznati glmac: Nakon duge bolesti izdahnuo u 85. godini

V.R.

Strani radnici u velikom broju napštaju Britaniju

V.R.

Baget – možda na Uneskovoj listi kulturnog blaga

V.R.

Ostavite komentar