Pokušaj ulične trke od strane vozača Camara koji se nije dobro završio (VIDEO) - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Pokušaj ulične trke od strane vozača Camara koji se nije dobro završio (VIDEO)

Vozači konvencionalnih automobila bi trebalo da znaju da ne treba da se „petljaju“ s Teslom, pa čak i kada voze „opasno snažne“ modele.

Twitter nalog pod imenom Hold My Beer, podelio je kratak ali interesantan video pre nekoliko dana. Možemo da vidimo vozača Camara kako prilazi tik uz Teslu, trudeći se da motiviše vozača elektromobila da se trka, uprkos tome što se nalazi na javnom putu. Naravno da se radi o lošoj ideji, što je video klip i dokazao.

Na kraju, vozač Camara je naučio lekciju, mada bismo bili iznenađeni da mu je ovo „prvi put“. Još više bismo bili iznenađeni da to nikada ne ponovi u životu. Jednostavno, neki ljudi se nikada ne nauče dok đavo ne dođe po svoje.

Mada je video kratak i nije lako razumeti sve što je rečeno, čini se da je vozač Camara provocirao vozača Tesle. Zvuči kao da je vozač elektromobila objašnjavao „trkaču“ da je njegov automobil – Tesla i da nije zainteresovan za trkanje. Po članovima foruma Teslarati, vlasnik Tesle je zamolio vozača Camara da ga ostavi na miru.

Međutim, budući da se radi o čoveku koji ne prihvata „ne“ kao odgovor, nagazio je papučicu gasa i za samo par trenutaka izgubio kontrolu nad vozilom prešavši preko svih voznih traka, ujedno se okrenuvši i oštetivi automobil. Na svu sreću, niko nedužan nije prošao loše zbog ovog „uličnog trkača“.

https://twitter.com/HldMyBeer/status/1436463104037199883?s=20

Vrelegume.

Danas objavljeno

Modeli automobila starih pet godina kojima najsporije pada vrijednost

Vanja A

Bez straha od mraka: Intelli-Lux LED® svjetla iz Opela

Vanja A

Novi Range Rover stigao u modernijem ruhu, tehnološki napredniji nego ikada ranije

Vanja A

Ostavite komentar