Pokušaj ubistva kod Trebinja: Ubo komšiju u vrat u "Koka grillu" - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Pokušaj ubistva kod Trebinja: Ubo komšiju u vrat u “Koka grillu”

Trebinjac Nemanja Bulajić je nožem u vrat ubo komšiju Dražena Marića u ugostiteljskom objektu “Koka grill” u mjestu Aleksina Međa.

Sve se dešavalo u srijedu, tri kilometra daleko od Trebinja, na ulazu iz pravca Dubrovnika i Herceg Novog, u predvečernjim časovima, kada je društvo od nekoliko momaka sjedilo i pilo u ovom montažnom objektu, da bi se, kako tvrde prolaznici, iz objekta najprije čulo verbalno “prepucavanje”, a zatim i jača galama.

Svađa je kulminirala napolju kada je nakon naguravanja Bulajić nožem po vratu ozlijedio Marića.

Bulajić je pobjegao s lica mjesta i u toku današnjeg dana je uhapšen.

“Ja sam ovog povrijeđenog momka gledao tu oko objekta. Živi negdje u Dživarskom naselju, u blizini, nema roditelje i, koliko znam, pomagao je Mariću, za koga mislim da je ranije držao taj objekat, a ko zna radi li to više ili se samo onako tu sakupljaju”, kazao nam je jedan prolaznik koji redovno toči gorivo na obližnjoj benzinskoj pumpi.

U policiji je potvrđeno da su prijavu zaprimili u srijedu, oko 20 časova, i da se radi o povredama nanesenim hladnim oružjem, ali se nakon medicinskog zbrinjavanja ispostavilo da je u pitanju jedna ozljeda nožem.

Rana je, kako saznajemo, površinska, dužine pet centimetara, a duboka dva milimetra, na koju su mladiću stavljene dvije kopče i otpušten je kući.

Slučaj se, međutim, kako saznajemo u Okružnom javnom tužilaštvu Trebinje, bez obzira na to što je rana površinska, tretira veoma ozbiljno i zbog same činjenice da je povreda nanesena u predjelu vrata, odnosno vitalnog organa, te je dežurni tužilac ove pravosudne institucije događaj kvalifikovao kao krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Uviđaj su uradili službenici Policijske uprave Trebinje, zajedno sa dežurnim tužiocem Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju.

NEZAVISNE NOVINE

Danas objavljeno

“Ljudi bi zbog pasoša trčali za vakcinom” Stav SZO je da se za sada ne uvode kovid pasoši

M.

U RS 159 novozaraženih, potvrđena dvа smrtnа slučаја

M.

U Hrvatskoj srušen spomenik kozarskoj djeci i borcima zbog parkinga

M.

Ostavite komentar