Poklon koji oduzima dah, ili je Mia Borisavljević konačno rekla “Da” ? - BIGportal.ba
Ex Yu

Poklon koji oduzima dah, ili je Mia Borisavljević konačno rekla “Da” ?

Vjerila se Mia Borisavljević – ili je ovo samo još jedan u nizu prelijepih poklona od Bojana? Ovo pitanje svima je na pameti, od kada se pjevačica pohvalila skupocenim iznenađenjem, na društvenim mrežama.

Mia Borisavljević i Bojan Grujić već neko vreme nose titulu najpoželjnijeg para na javnoj sceni. Njihova romansa trajala je dugo, a ni Mia ni Bojan nisu mislili da je to “ono pravo”. Ipak, njih dvoje su već godinama u srećnoj vezi, a 2018. postali su roditelji preslatke ćerkice Eme.

Mia je u intervjuu u emisiji “Realna priča” nedavno otkrila da se ni ona ni Bojan nisu nadali da će iz njihovog odnosa izrasti prava ljubav. Iako su se godinama viđali, ni jedno od njih nije želelo da ozvaniči vezu, a onda se sve dogodilo spontano.

https://www.instagram.com/p/CE_Y-EiDuM8/?utm_source=ig_web_copy_link

– Mi nismo ni sami sigurni koliko smo dugo zajedno. Od prvog poljupca, zajedno smo već osam godina. – počela je Mia priču.

– U našem odnosu nije bilo nikakvih pauza, jednostavno nismo zajedno bili javno. Ipak, sve vreme smo bili par, iako ni jedno ni drugo nismo očekivali da se priča nastavi. – rekla je pevačica, koja sa svojim nevenčanim suprugom ima dvogodišnju ćerku.

– Nismo se videli jedno pored drugog u budućnosti, ali nas je vukla hemija. – rekla je Mia.

Danas, gotovo osam godina od početka romanse, oboje su sigurni da je ljubav prava. A da je tako pokazao je Bojan, koji je Miu iznenadio prelepim poklonom.

Naime, Mia je na svom “Instagramu” objavila stori u kome se pohvalila poklonom koji joj je tokom zajedničkog letovanja, poklonio Bojan.

– Od moje ljubavi – napisala je Mia.

A na njenoj ruci blistao je prelepi prsten. Što nas navodi da se zapitamo, da li je Bojan konačno zaprosio Miu. Mia Borisavljević možda je rekla sudbonosno “Da!” – ipak, tim povodom se još uvek nije oglasila.

Kako su Mia Borisavljević i Bojan Grujić skroman par, koji ne želi previše javno da eksponira svoju ljubav, možda je i ova intimna ceremonija prošla u krugu njihove preslatke, tročlane porodice.

Bilo, kako bilo, želimo da njihova ljubav zauvek ostane blistava i sjajna, kao prsten na Miinoj ruci.

Izvor: Hellomagazin

Danas objavljeno

Goca Šaulić otkrila detalje suđenja: Bilo je mučno

Vanja A

Aki Rahimovski biće sahranjen u Zagrebu!

Vanja A

Muž Vesne Trivalić je poznati plastični hirurg: Zbog njega je napustila Srbiju

V.R.

Ostavite komentar