"POKIDAJTE SVE LANCE KOJI VAS STEŽU GODINAMA” Tanja Savić otvorila dušu i progovorila o borbi koju trenutno vodi - BIGportal.ba
Ex Yu

“POKIDAJTE SVE LANCE KOJI VAS STEŽU GODINAMA” Tanja Savić otvorila dušu i progovorila o borbi koju trenutno vodi

Poznato je da Tanja Savić trenutno preživljava pravu porodičnu dramu, s obzirom na to da je njene sinove otac Dušan odveo u Australiju, te ih nije vidjela već pet mjeseci.

Tanja se bori svim silama da vrati svoju djecu, a podršku dobija sa svih strana.

– Niko i ništa vam ne može zabraniti da se smijete. Život je jedna velika borba i kao rat u kome ako prvi ne pucaš, gubis. Tako da sam mnogo toga naučila iz svega ovog. Možda je ovo i trebalo da se desi. Sve ima svoje zašto. Bog nam nekada priredi neke stvari u kojima mislimo da ne možemo da se izvučemo, ali nam za sve to ipak daje snagu – napisala je Tanja na svom Instagram profilu.

Dodala je da tek nakom teških stvari i shvatimo koliko smo jaki i koliko u nama zapravo ima borbe.

-Onda krenu da se dešavaju čudesne stvari. Jedna vrata se zatvore, pa se druga otvaraju. Put ka slobodi je težak put, ne dozvolite da vas iko koči u svojoj sposobnosti da živite život, da radite ono što volite, da volite vaše bližnje. Pokidajte sve lance koji vas stežu godinama i otrgnite se iz tog zla – zaključila je pjevačica, prenosi Blic.

Danas objavljeno

Ivana Nikolić u bikiniju nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Vanja A

Siniša Mihajlović postao djed

Vanja A

Preminuo Raša Đelmaš, nekadašnji bubnjar Yu grupe

Zeljka

Ostavite komentar