Pojela 32 rolnice sušija pa završila u hitnoj - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Pojela 32 rolnice sušija pa završila u hitnoj

Amerikanka Danijel Šapiro prevezena je u bolnicu nakon što je pojela 32 rolnice sušija u okviru izazova “Sav suši koji možete pojesti” u vrijednosti od 50 dolara u restoranu “Suši 85” u mjestu Mauntin vju, u Kaliforniji.

Incident se dogodio prošlog mjeseca, kada je Šapiro pojela previše hrane, uključujući 32 rolnice sušija, i osjetila bol, objavio je danas “NJujork post”.

Ona je nakon obroka prevezena u službu hitne pomoći sa jakim bolovima u stomaku i dijagnostikovana joj je gastroezofagealna refluksna bolest.

Šapiro je svoje iskustvo podijelila na “Tiktoku”, gdje je 23. decembra objavila snimak na kojem se vidi velika količina hrane koju je pojela za jedan obrok, a zatim i njen put u bolnicu gdje je primila infuziju.

Prema njenim riječima, ona je sa prijateljicom posjetila restoran, a nakon obroka su bile toliko site da su morale da sjede u automobilu oko 30 minuta prije nego što su krenule kući.

Ona je otišla kod svog partnera i pokušala da zaspi, ali se probudila u 6.00 ujutru i osjetila da “nešto nije u redu”.

“Osjetila sam intenzivan bol u stomaku i grudima i bilo mi je teško da duboko udahnem”, rekla je Šapiro i dodala da su nju u bolnicu odvezli njen partner i baka.

Pojela 32 rolnice sušija pa završila u hitnoj

Šapiro je dodala da joj je bilo potrebno nekoliko dana da se potpuno oporavi i ponovo osjeća normalno, ali je naglasila da neće odustati od sušija nakon incidenta, jer joj je to i dalje omiljena hrana.

Nezavisne.

Danas objavljeno

Bobi Braun progovorio o traumatičnoj tajni koju je krio 40 godina

Vanja A

Film o J. Lo ubrzo na Netflixu: Želim dati sadržaj, ne samo da tresem svoju stražnjicu

Vanja A

Ako počupate jednu sijedu – hoće li ih stvarno izrasti više?

Vanja A

Ostavite komentar