Pojčan saobraćaj u Gradišci, Šepku, Velikoj Klaudši - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Pojčan saobraćaj u Gradišci, Šepku, Velikoj Klaudši

Na graničnim prelazima Velika Kladuša, Gradiška, Šepak i Karakaj pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz BiH.

Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja su do 30 minuta

Zbog izlijevanja vode na kolovoz i dalje je obustavljen saobraćaj na regionalnom putu Podgrab-Јahorina (u mjestu Lisovići).

Na magistralnom putu Sarajevo-Foča mogu saobraćati vozila do 3,5 tone, a autobusi i teretna vozila saobraćaju preko Romanije.

Na dionicama u kotlinama i uz riječne tokove magla smanjuje vidljivost, a učestali su i odroni kamenja na saobraćajnice. Nadležni apeluju na vozače da voze maksimalno oprezno, da drže odstojanje između vozila i da se na vrijeme informišu o trenutnom stanju na putevima.

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnom putu Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje putnička vozila saobraćaju otežano, dok je za teretna vozila obustavljen saobraćaj.

Zbog izvođenja neophodnih radova, dvosmjerno saobraćanje suprotnom trakom od zone radova, aktuelno je na dionici autoputa A-1 Kakanj-Visoko (na mostu u naselju Dobrinje).

Na putu Tuzla-Kalesija (zbog radova u tunelu Čaklovići), saobraćaj se obustavlja od 22 do 6 časova i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava.

Zbog sanacionih radova, obustavljen je saobraćaj na dionici magistralnog puta Draksenić-Vrbaška (put koji vodi prema graničnom prelazu Gradina). Za vrijeme radova putnička vozila mogu koristiti lokalni put (Podgradci-Јablanica-Sjeverovci-Božići), dok teretna vozila saobraćaju preko Banjaluke i Prijedora.

Usporeno, zbog radova, saobraća se na putnim pravcima: Konjic-Јablanica (tunel Crnaja), Donji Vakuf-Јajce (Skela), Nemila-Žepče (Želeće), Doboj-Gračanica (u Klokotnici), Grude-Ljubuški (na izlazu iz Gruda) i Stolac-Hutovo (u mjestu Cerovica).

Danas objavljeno

Patrijarh Kiril pozvao na duhovnu mobilizaciju

M.

Ambasada Rusije u Crnoj Gori obustavila rad konzularnog odeljenja: “Neprijateljsko postupanje”

M.

Putin potpisao

M.

Ostavite komentar