Pojavio se Xiaomi Smart Band 7 - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Pojavio se Xiaomi Smart Band 7

Od juče je ova narukvica dostupna širom sveta, pa je sada pravo vreme da pogledamo kakva unapređenja donosi i da li vam je najnoviji model potreban. Tehničke karakteristikeKako prenosi portal Pocketnow, neke od najbitnijih tehničkih karakteristika nove Xiaomi Smart Band 7 fitnes narukvice su: AMOLED ekran veličine 1,62 inča i…

Od juče je ova narukvica dostupna širom sveta, pa je sada pravo vreme da pogledamo kakva unapređenja donosi i da li vam je najnoviji model potreban.

Tehničke karakteristike
Kako prenosi portal Pocketnow, neke od najbitnijih tehničkih karakteristika nove Xiaomi Smart Band 7 fitnes narukvice su:

AMOLED ekran veličine 1,62 inča i rezolucije 490×192 sa podrškom za Always-on Display i svetlinom od maksimalnih 500 nita.
Telo od polikarbonata
Motor za vibraciju
Baterija kapaciteta 180 mAh koja pruža do 15 dana upotrebe bez punjenja
Bluetooth 5.2 LE
Ovo su sasvim dovoljna unapređenja u odnosu na prethodni model koji je imao ekran veličine 1,56 inča bez Always-on funkcionalnosti uz kapacitet baterije od 125 mAh.

Unapređene funkcionalnosti
Međutim, nova Xiaomi fitnes narukvica, pored poboljšanih tehničkih detalja, donosi i unapređenja kroz sledeće mogućnosti:

Sistem za praćenje nivoa kiseonika u krvi
Sistem za praćenje kvaliteta sna
Sistem za praćenje pulsa
Više od 110 modova za različite sportove i Vo2 analiziranje sportskih aktivnosti (30 na Smart Band 6)
Xiaomi Smart Band 7 je otporan na vodu i pritisak od 5 atmosfera ili 50 metara dubine.

Ova fitnes narukvica kompatibilna je sa svim uređajima koje pokreće 6.0 verzija Android operativnog sistema ili novija, kao i sa uređajima koje pokreće iOS 10.0 i sve novije verzije operativnog sistema kompanije Apple.

xiaomi_band_7.jpg

Što se tiče cene, za osnovni model potrebno je izdvojiti 50,99 evra, dok model koji poseduje NFC nije dostupan za kupovinu van Kine. U ovom trenutku nije poznato kada će taj uređaj biti dostupan na svetskom tržištu.

xiaomi_band_7.jpg

Da li vam je potreban?
Ukoliko biste želeli da imate fitnes narukvicu sa većim ekranom i poboljšanim trajanjem baterije, Xiaomi Smart Band 7 svakako je vredan potrošenog novca. Isto važi i ukoliko ste u potrazi za prvom fitnes narukvicom koju biste kupili, jer Xiaomi generalno daje odličan odnos cene i kvaliteta.

Međutim, ukoliko već posedujete Xiaomi Smart Band 5 ili 6, slobodno možete da nastavite da ih koristite i sačekate još jednu godinu, pa da vidite šta će doneti sledeća generacija ovih uređaja.

Danas objavljeno

WhatsApp će vam dozvoliti da sakrijete „Last seen“ i „Online“ statuse

Vanja A

God of War: Ragnarök stiže, ali moraćemo još da se strpimo

V.R.

Lažni Facebook Messenger čet botovi kradu Facebook lozinke

V.R.

Ostavite komentar