Pojavio se snimak napada Dragana Bjelogrlića na kolegu reditelja Predraga Antonijevića - BIGportal.ba
Ex Yu Hronika Region Vijesti

Pojavio se snimak napada Dragana Bjelogrlića na kolegu reditelja Predraga Antonijevića

Glumac Dragan Bjelogrlić priveden je pod sumnjom da je napao režisera Predraga Gagu Antonijevića, a sada se na društvenim mrežama pojavio video snimak napada.

Naime, kako se vidi na snimku, režiser je sjedio s društvom kada mu je glumac iznenada prišao i udario ga u glavu. Antonijević je pokušao da se odbrani, ali Bjelogrlić ga je povukao za nogu, a zatim nastavio da ga udara u glavu.

Vrlo brzo su šokirani gosti skočili da ih razdvoje. Bjelogrlić se i dalje nalazi u policijskoj stanici gdje daje izjavu, piše Kurir.

Bjelogrlić priveden je pod sumnjom da je rano jutros oko 4 sata u niškom hotelu “Ambasador” napao Antonijevića. Antonijević na licu ima vidljive povrede.

Antonijević je autor filma “Dara iz Jasenovca”, a prije izvjesnog vremena je optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film “Jesen samuraja”.

Antonijević je objavio prepisku sa Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome “da bi moglo da se zaradi 100 soma”, a u mailu se vidi i da Antonijević to kategorički odbija. Bjelogrlić je tada to demantovao i tvrdio da je prepiska lažirana.

Danas objavljeno

“Ludo” obećanje Marije Šerifović: “Ako pobjedimo Švajcarsku, oblačim kostim na golo tijelo”

Vanja A

Status kandidata BiH za članstvo bez uslova

M.

Sudija Perić traži izuzeće u predmetu “Respiratori”

Vanja A

Ostavite komentar