Pojavio sa video rastavljanja Xiaomi 12 Pro telefona - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Pojavio sa video rastavljanja Xiaomi 12 Pro telefona

Xiaomijev 12 Pro je bio jedan od poslednjih uređaja najavljenih 2021. godine i među prvima sa Qualcomm-ovim Snapdragon 8 Gen 1, a kao i obično, PBKreviews je tu da nam da pogled iznutra na ovaj flagship.

 Veći brat Xiaomi 12 uređaja ima impresivan hardver, ali koliko je lako popraviti?

Ako odvojite poleđinu i ukupno 19 šrafova, kao i metalni držač, dolazite do matične ploče i nakon što isključite još nekoliko kablova, dobijate uvid izbliza u postavku kamere. Glavni senzor Sony IMX707 od 50 MP dolazi sa OIS-om, dok ga ultraširoki i telefoto moduli nemaju. 12 Pro ima višeslojnu matičnu ploču sa kamerama na jednoj strani i čipsetom, RAM-om i skladištem na drugoj strani.

Postoji mnogo termalne paste i bakra koji okružuju ključne komponente kako bi se osiguralo optimalno upravljanje toplotom. Baterija od 4.600 mAh dolazi sa sopstvenim jezičcima za povlačenje koji pomažu u procesu uklanjanja. Kada se ukloni, možemo videti prilično veliku bakarnu parnu komoru odmah ispod baterije i matične ploče. Xiaomi 12 Pro dobija ocenu popravljivosti 6,5 od 10, što je u skladu sa većinom flagshipa ovih dana, piše GSM Arena.

Benchmark.

Danas objavljeno

Apple uskoro predstavlja svoj uređaj za proširenu i virtuelnu realnost

Vanja A

Prvi put u zadnjih 8 godina Xbox prodaja prestigla PlayStation u Japanu

Vanja A

Potvrđeno: Witcher 3 dobija nadogradnju

V.R.

Ostavite komentar