Pojavili su se detalji o narednim Motorola Edge telefonima - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Pojavili su se detalji o narednim Motorola Edge telefonima

Sugeriše se da Motorola sprema narednu seriju Motorola Edge telefona, a kodna imena novih uređaja su Motorola Edge Berlin, Motorola Edge Berlin NA, Motorola Edge Kyoto i Motorola Edge Pstar.

Prema izveštaju Techniknews-a, Motorola Edge Berlin ima dva modela – evropsku verziju i model za Severnu Ameriku. Telefon bi trebalo da koristi Qualcomm Snapdragon 778G čipset, uz 6GB i 8GB RAM-a, kao i 128GB i 256GB skladišnog prostora. Mogao bi biti dostupan u Emerald, Stout i beloj varijanti. Očekuju se kamere od 108MP + 16MP + 8MP za evropski model i 108MP + 8MP + 2MP za američki model, a tu je i 32MP selfi kamera.

Pojavili su se detalji o narednim Motorola Edge telefonima

Za Motorola Edge Pstar se veruje da će stići uz Snapdragon 865 ili Snapdragon 870 SoC, kao i X55 5G modem. Telefon bi mogao biti ponuđen u crnoj, plavoj i beloj boji. Očekuje se i 6GB, 8GB ili 12GB RAM-a i 128GG ili 256GB skladišnog prostora. Sistem kamera bi trebalo da bude isti kao kod Berlin modela, s tim što bi s prednje strane mogla biti 16MP ili 32MP selfi kamera.

Na kraju, Motorola Edge Kyoto bi mogao biti najjeftiniji model u seriji, a očekuje se sa 108MP glavnom kamerom, kao i 8MP + 2MP dodatnim senzorima i 32MP selfi kamerom.

Izvor: PocketNow

Danas objavljeno

Nove informacije o čipsetu otkrivaju ključne specifikacije Samsung Galaxy S22 uređaja

Vanja A

Igra PUBG: New State stiže 11. novembra na iOS i Android

Vanja A

Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC konačno dostupan u Evropi, zvanično

Vanja A

Ostavite komentar