24. Decembra 2021.

Pojavili se zvanični renderi Xiaomi 12 nekoliko dana pred objavu, novi detalji o ekranu

Big Portal

Serija će uključivati Xiaomi 12 i 12 Pro. Među njima, Xiaomi 12 bi trebao doći sa manjim ekranom koji se može držati u jednoj ruci, dok je Xiaomi 12 Pro mašina koja će doći sa gomilom noviteta kao što je ekran sa 2K rezolucijom i 120Hz inteligentnim dinamičkim osvežavanjem.

Jedan od zvaničnika kompanije je već najavio Xiaomi 12 i Xiaomi 12 Pro preko postera koji smo ranije videli, gde se jasno videla razlika u veličini ova dva modela.

Danas, leakster Evan Blass je podelio zvanične rendere Xiaomi 12 koji po prvi put otkrivaju dizajn poleđine, zajedno sa prednjom stranom uređaja. Sa prednje strane, Xiaomi 12 koristi mikro zakrivljeni ekran sa centralno postavljenom rupom selfi kamere. Uređaj izgleda odlično sa zadnje strane, malo drugačiji i jedinstven, a kožna poleđina daje dodatnu vrednost.

X12poleina.png

U gornjem levom uglu poleđine je postavka kamere, gde glavni senzor od 50 megapiksela zauzima veliki prostor iznad dva vertikalno postavljena pomoćna sočiva i blica. Sve u svemu, uređaj izgleda veoma udobno u ruci sa ekranom od 6,28 inča, dok izuzetno uski okvir dodaje utisak udobnosti pri držanju.

Tokom nedavnih najava, Xiaomi je predstavio karakteristike ekrana Xiaomi 12 i Xiaomi 12 Pro. Zvaničnik je rekao da su ekrani Xiaomi 12 i Xiaomi 12 Pro dobili profesionalni sertifikat DisplayMate A+ od strane globalne agencije za procenu ekrana, a takođe su “oborili 15 novih rekorda”. Kojih tačno 15 rekorda, znaćemo kada telefon bude zvanično predstavljen.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare