Pojavile su se fotografije Lenovo Radeon RX 6900 XT Legion grafičke karte - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Pojavile su se fotografije Lenovo Radeon RX 6900 XT Legion grafičke karte

Internetom su počele da kruže fotografije velike Lenovo Radeon RX 6900 XT Legion grafičke karte, koja ima tri slota i dizajn sa tri ventilatora.

Grafičke karte sa fotografija će biti dostupne samo u unapred kreiranim Lenovo PC sistemima, u okviru kompanijinog Legion brenda. Nove fotografije je objavio WolStame, menadžer u Lenovo diviziji u Kini.

Ovaj model grafičke karte će se oslanjati na dvostruku 8-pinsku konekciju za napajanje, za razliku od većine drugih prilagođenih Radeon RX 6900 XT grafičkih karti koje koriste trostruke 8-pinske konektore. To sugeriše da ovaj GPU nije fabrički overklokovan, mada to još uvek nije potvrđeno.

Pojavile su se fotografije Lenovo Radeon RX 6900 XT Legion grafičke karte

Lenovo Radeon RX 6900 XT Legion u uglu ima “R” logo, a u pitanju je isto mesto gde je Radeon VII model imao svoj osvetljeni logo. Lenovo GPU u velikoj meri pozajmljuje dizajn od AMD Radeon VII referentnog modela, a glavna razlika je u boji.

Lenovo nije objavio kada će nove grafičke karte biti dostupne u prodaji, a izgleda da se proizvod još uvek testira interno pre nego što bude plasiran na tržište.

Izvor: Videocardz

Danas objavljeno

Windows – najbolje verzije

Zeljka

Zvanično: Cyberpunk 2077 se vratio – (neki) problemi su riješeni

Zeljka

Majkrosoft ušao u klub najelitnijih

Zeljka

Ostavite komentar