Pojavila se informacija o paleti boja predstojećeg Samsung Galaxy S21 FE telefona - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Pojavila se informacija o paleti boja predstojećeg Samsung Galaxy S21 FE telefona

Prema prethodno prijavljenim informacijama, Samsung Galaxy S21 FE će imati 6,4-inčni Super AMOLED Plus ekran rezolucije 1080 x 2400 i brzinu osvežavanja od 120Hz. Očekuje se da ima prednju kameru u sredini vrha ekrana od 32MP.

Moguće je da će telefon nuditi slične specifikacije performansi kao Galaxy S21, pa će u zavisnosti od tržišta, doći sa Qualcomm Snapdragon 888 SoC ili Samsungovim Exynos 2100. Čipovi će biti povezani sa najmanje 6 GB RAM-a i 128 GB prostora za skladištenje.

Galaxy S21 će navodno imati trostruku postavku kamere, ali ostaje da se vidi da li će naslediti specifikacije kamere Galaxy S21. Baterija od 4.500mAh zaokružuje osnovne karakteristike.

Pojavila se informacija o paleti boja predstojećeg Samsung Galaxy S21 FE telefona

Prema Jangu, telefon će se prodavati u bojama: siva, svetlo zelena, svetloljubičasta i sela u SAD-u. Ostala tržišta imaju malo drugačije opcije boja.

Cene su i dalje nepoznanica, ali s obzirom na to da je Galaxy S21 serija došla od starta sa nižim cenama od prošlogodišnje serije Galaxy S20, moguće je da će S21 FE takođe biti pristupačniji od S20 FE, koji je pri lansiranju iznosio 699 USD. Cena ispod 699 USD za premium specifikacije mogla bi ga sigurno učiniti jednim od najboljih Samsung pametnih telefona godine.

Samsung će ovaj telefon navodno najaviti 19. avgusta.

Izvor: Phonearena

Danas objavljeno

Samsungov Tizen OS će uskoro raditi na mnogo više televizora drugih brendova

Vanja A

Četiri rakete Sojuz biće lansirane 2022. godine

Vanja A

Apple macOS Monterey dostupan za preuzimanje

Vanja A

Ostavite komentar