Pojavila se fotografija novog Sony telefona sa tri kamere - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Pojavila se fotografija novog Sony telefona sa tri kamere

Sony sprema novi telefon, što pokazuje i najnovija fotografija misterioznog modela sa tri kamere na staklenoj poleđini i ljubičastim dizajnom. Trenutno, postoji samo jedan Sony telefon sa tri kamere i to je Xperia 1. Na pomenutom modelu, kamera sistem je smeštem u centru a ne u gornjem levom uglu, kao na…

Sony sprema novi telefon, što pokazuje i najnovija fotografija misterioznog modela sa tri kamere na staklenoj poleđini i ljubičastim dizajnom. Trenutno, postoji samo jedan Sony telefon sa tri kamere i to je Xperia 1. Na pomenutom modelu, kamera sistem je smeštem u centru a ne u gornjem levom uglu, kao na novoj fotografiji.

Za sada se može samo nagađati o kom uređaju je reč, mada kineski bloger Zackbuks sugeriše da je u pitanju Sony Xperia 1v ili 1s, te da će telefon biti objavljen 9. jula u Tokiju. Nema detalja o karakteristikama telefona.

Sony Xperia 1 je objavljen krajem februara, tako da Xperia 2 model možemo najranije očekivati tokom IFA sajma u septembru, a verovatnije tokom MWC-a početkom naredne godine.

Xperia 1v/1s bi mogao biti telefon sa LCD ekranom, Snapdragon 855 čipsetom i tri kamere na poleđini, sa nešto nižom cenom od Xperia 1 modela. A možda će biti u pitanju i dva eazličita uređaja.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Nevjerovatan trik koji će vam olakšati život: Skenirajte dokumente pomoću telefona

D

WhatsApp izgubio milione korisnika zbog novih uslova

D

Policija iskoristila Apple Watch kako bi pronašla otetu ženu

D

Ostavite komentar